Blog Cadeautips

Cadeautips Blog

Leuke cadeautjes voor weinig geld, hoe pak je dat aan?

Cadeautjes zijn leuk om te krijgen en stiekem nog leuker om te geven. Bijvoorbeeld als iemand jarig is of als er een feestdag is. Of je wilt iemand gewoon verrassen, omdat diegene altijd voor je klaarstaat of je heeft geholpen. Leuke cadeautjes hoeven ook niet altijd veel geld te kosten. Het is vaak al de gedachten die geldt, maar je wilt iemand natuurlijk ook wel iets leuks, lekkers of nuttigs geven. Daarom geven we in onze blog handige tips en trucs voor het kopen van leuke en goedkope cadeautjes.

Leuke cadeautjes voor mannen

Voor mannen kun je genoeg leuke cadeautjes kopen met een budget van € 5,- tot en met € 25,-. Denk bijvoorbeeld aan een multifunctionele sleutelhanger waar allerlei attributen aan vastzitten waarmee ze kunnen schroeven, meten en een fles kunnen openen. Ook een gepersonaliseerde sleutelhanger met een naam, tekst of foto is leuk om cadeau te geven of pak het iets groter aan en geef hem bijvoorbeeld een paar warme pantoffels cadeau. Of gewoon een lekkere douchegel of deodorant. Cadeautjes die niet veel geld kosten, maar wel in de smaak vallen!

Cadeau’s voor vrouwen

Ook voor vrouwen kun je leuke cadeautjes voor een klein budget kopen. Het hoeft echt geen tientallen tot wel honderden euro’s te kosten om iemand gelukkig te maken. Een lekker verwenpakket met bijvoorbeeld lekkere luchtjes, zeepjes en lotions is al een uitstekend idee om cadeau te geven, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een door jezelf samengesteld fotoalbum of lekkernijen, zoals ingrediënten in een fraaie pot. Denk bijvoorbeeld aan een pot met ingrediënten waarmee de ontvanger zelf haar brownies of pannenkoeken kan maken.

Leuke cadeautjes voor kinderen

Leuke cadeautjes voor kinderen zijn iets lastiger, omdat kinderen natuurlijk hele mooi en toffe cadeautjes willen hebben en vaak ook de interesse hebben in dingen die duur zijn. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, zoals LEGO of spelletjes voor op een Xbox of PlayStation. Maar zelfs in deze gevallen kun je het kindje prima verblijden met een leuk en goedkoop cadeautje. Kijk bij bepaalde winkels voor kleinere LEGO pakketjes die vaak € 10,- tot maximaal € 20,- kosten of koop een tegoedkaart voor de Xbox of PlayStation. Dan ben je vaak ook niet meer dan € 10,- kwijt.

Een paar algemene tips om leuke cadeautjes te kopen

We hebben nog een paar algemene tips waarmee je flink wat geld kunt besparen op leuke cadeautjes. Allereerst is het belangrijk om naar aanbiedingen op zoek te gaan of om je inkopen te doen wanneer er een actieperiode is. Dan kun je vaak voor minder geld leuke cadeaus scoren en je houdt dus ook nog eens wat geld over. Je kunt ook op marktplaats of andere websites kijken voor tweedehands producten die goedkoper zijn. De ontvanger merkt daar toch niets van. Wil je echt besparen en toch met een leuk cadeau te voorschijn komen? Kies dan altijd voor lekkernijen en snoepgoed, want in de meeste gevallen is een lekker cadeau iets dat altijd in de smaak valt.