Blog Cadeautips

Cadeautips Blog

Ik kreeg een paar Nubikk schoenen cadeau!

Nubikk

Zomaar een cadeautje

Kennen jullie het sneaker merk Nubikk al? Ik had er niet eerder van gehoord, maar zag online een paar leuke sneakers en vertelde dat aan mijn vriend. Een tijdje heb ik daar verder niet over nagedacht. Ineens kwam mijn vriend met een cadeautje aan! Het was best een grote doos en ik had geen idee wat erin zat. Het bleken de Nubikk sneakers te zijn! Super lief van hem. Ik was het zelf namelijk alweer vergeten, bijzonder dat hij er dan toch nog aan heeft gedacht! En het was natuurlijk helemaal leuk dat hij nog precies wist welke schoenen ik wilde hebben, en wat de juiste maat was. Wij kopen wel eens vaker cadeautjes voor elkaar, gewoon omdat het kan. Zo hou je een relatie toch een beetje speciaal.

Nu ik de Nubikk sneakers heb, wil ik eigenlijk geen andere schoenen meer aan. Ze zitten erg fijn en zien er natuurlijk heel leuk uit! Daarnaast herinneren ze mij natuurlijk aan mijn vriend en dat vind ik ook weer speciaal. Daarom draag ik ze zo graag! Wil jij nog eens investeren in een goed paar schoenen? Dan is Nubikk zeker het proberen waard! Ik wil niets anders meer.