Blog Cadeautips

Cadeautips Blog

Peuters laat je spelen met peuterspeelgoed!

Onze zoon is wat dat betreft een rasechte peuter! Alles wat hij in zijn handjes krijgt gaat richting zijn mond, ook het gebruik van speelgoed wordt eerst geproefd alvorens ermee gespeeld wordt. Hiermee zijn we druk bezig om het af te leren maar dat wil nog niet vorderen. Aangezien ik het erg belangrijk vindt dat hij blijft spelen ben ik gaan zoeken naar peuterspeelgoed waar hij gerust mee kan blijven spelen. Met het gebruik van het juiste speelgoed is de kans vele malen kleiner dat hij het in zijn mond kan stoppen! Door via het internet te zoeken naar een speelgoedwinkel waar ik het kan kopen ben ik terecht gekomen op de website van Speelgoedidee.be. Je kan gewoonweg het speelgoed via internet bestellen zonder dat je er de deur voor uit moet! 

logo

Samen gekeken!

Door samen met mijn vrouw in de avond achter de computer te kruipen wil ik het haar laten zien dat ik gelijk had. Ze gelooft het namelijk niet dat je speelgoed via het internet kan bestellen. Ik ben dan ook rechtstreeks naar de website van Speelgoedidee gegaan en heb haar ogen zien stralen van enthousiasme. Dit houdt natuurlijk in dat er besteld moet worden bij hun op de website! Specifiek aangegeven dat we op zoek zijn naar peuterspeelgoed en op de juiste pagina terecht gekomen. Een overvloed van het leukste speelgoed kwam tevoorschijn, hieruit hebben we ook een paar dingen besteld. In de eerste instantie verwacht ik niet dat het snel bezorgd wordt maar de volgende dag hadden we het speelgoed al in huis! 

houtenblokken